Pesztós tagliatelle, csirkemell csíkokkal és pirított földimogyoróval



Amikor időhiányban szenvedünk akkor jól jönnek a gyors ebédötletek mint amilyen ez is.

Pesztós tagliatelle, csirkemell csíkokkal és pirított földimogyoróval

Hozzávalók:
500 g csirkemellfilé
1 evőkanál pesztó
400 g tagliatelle tészta
bors
100 g sótlan földimogyoró
koktélparadicsom
Elkészítés:
A húst mossuk meg, töröljük szárazra és fűszerezzük be. Egy serpenyőt hevítsünk fel és grillezzük meg benne a csirkemelleket.
A tésztát főzzük meg, szűrjük le és forgassuk át pesztóval.
A mogyorót pirítsuk meg picit. A megsült húst csíkozzuk fel tetszés szerint, és ha mindennel elkészültünk jöhet a tálalás is.
A tésztára helyezzük rá a hús szeleteket, szórjuk meg pirított mogyoróval és díszítsük paradicsommal.
Jó étvágyat!
Ana's Kitchen ahol a sütés - főzés egy öröm

Megjegyzések