Datolyagolyók





Datolyagolyók

Hozzávalók:

250 g darált keksz
250 g datolyapaszta
2 evőkanál rum aroma
140 g vaj
2 evőkanál natúr kakaópor, cukor nélkül
110 ml tej
Kókuszreszelék a forgatásához.
Elkészítés:
Ha nincs darált kekszünk akkor bármilyen másik keksz is megteszi, csak daráljuk le finomra.
A darált kekszet tegyük egy tálba és adjuk hozzá a rum aromát, a kakaóport, a vajat és a datolyapasztát.
Öntsük fel egy kevés tejjel és dolgozzuk össze alaposan. A kész masszából formázzunk dió méretű golyókat és forgassuk meg kókuszreszelékbe őket.
Mikor elkészültünk, tegyük legalább egy órára a hűtőbe, hogy picit dermedjenek. Na meg hidegen finomabbak is!
Jó étvágyat!
Ana's Kitchen ahol a sütés –főzés egy öröm

Megjegyzések