Hoztam egy igazán magyaros ételt ami pillanatok alatt elkészül.
Ti szeretitek
Paprikás krumpli
Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 evőkanál olaj
1 közepes fej vöröshagyma
fél szál lángolt kolbász
1 teáskanál őrölt pirospaprika
1 teáskanál őrölt kömény
só, bors
Elkészítés:
A kolbászt karikázzuk fel. A hagymát vágjuk apróra és pirítsuk üvegesre. Ezután adjuk hozzá a pirospaprikát és a kolbászt is, picit pirítsuk együtt őket.
A meghámozott, megmosott és felkockázott burgonyát tegyük bele a kolbászos hagymás alapba. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje a burgonyát.
Fűszerezzük, és lassú tűzön főzzük készre.
Jó étvágyat!
Ana's Kitchen ahol a sütés - főzés egy öröm
Megjegyzések
Megjegyzés küldése