Raffaello cheesecake a híres Raffaello sajttorta
Hozzávalók:
300 g háztartási keksz
200 g margarin
Krém:
250 g mascarpone
400 ml hideg cukrászhab
5 evőkanál porcukor
1 teáskanál vaníliás cukor
100 g kókuszreszelék
Elkészítés:
24 cm-es tortaformát használtam.
A kekszet ledaráljuk. A vajat megolvasszuk és ráöntjük a darált kekszre. Jól összekeverjük, ezután egy sütőpapírral bélelt tortaforma aljára helyezzük és jól lenyomkodjuk. Tegyük azonnal a hűtőbe amíg a krém készül.
A krém hozzávalóit tegyük egy tálba és gépi mixerrel keverjük össze. Ha elkészült a krém akkor kenjünk a kekszes alapra. Szépen egyengessük le és amint elkészült tegyük a hűtőbe dermedni néhány órára.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése