New York a pohárba
Hozzávalók 4 főre:
500 g mascarpone
350 g natúr joghurt
4 evőkanál porcukor
200 g eper
200 g vajas keksz
Elkészítés:
A kekszet morzsásra törjük. A krémhez keverjük ki kézi habverővel a sajtkrémet, joghurtot és a porcukrot. Ízlés szerint édesíthetjük. Az epret feldaraboljuk apróra vagy tetszés szerint.
Jöhet az összeállítás.
Egy kanál segítségével tegyünk krémet a pohár aljára, ezután tegyük bele a kekszet és még egy réteg krémet.
Nagyon fontos és jó tanács a keksz azért kerül a két krém közé hogy megpuhuljon.
Legvégül a tetejére szórjuk az apróra vágott epret.
Ha elkészültünk akkor mehet a hűtőbe 1-2 órára.
Jó étvágyat!
ahol a sütés - főzés egy öröm
Megjegyzések
Megjegyzés küldése