Baconos hordók
Hozzávalók:
500 g sertés darált hús
400 g bacon
1 db tojás
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 csapott evőkanál só
1 csapott evőkanál fekete őrölt bors
1 csapott evőkanál őrölt pirospaprika
1 csapott evőkanál vegeta
1 kávéskanál petrezselyemzöld
2 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítés:
A darált húst egy tálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, fűszereket, zsemlemorzsát a zúzott fokhagymát és hagymát. Alaposan összedolgozzuk.
A masszát henger alakúra formázzuk és baconba tekerjük.
Sütőpapírra helyezzük őket szépen sorba.
Előmelegített sütőben 200 C fokon 20-25 percet sütjük, aztán 10 perc alatt a felső szinten megpirítjuk.
Jó étvágyat!
ahol a sütés-főzés egy öröm
Megjegyzések
Megjegyzés küldése