Isteni finom házi szendvicskrém

 


Sziasztok!

Nagyon sok jó minőségű előre elkészített ételt, alapanyagot lehet kapni a mai világban, de a saját, házi készítésűnél nincs jobb.

Házi szendvicskrém
Hozzávalók:
250 g sertés vagdalt
3 evőkanál mustár
3 evőkanál ketchup
só, bors, oregánó, ízlés szerint
reszelt sajt
Elkészítés:
A sertésvagdaltat villával jól összetörjük. A mustárt és a ketchup-ot hozzáadjuk és alaposan összekeverjük. Ízlés szerint füszerezzük. Pár percig hagyjuk állni, hogy az alapanyagok átvegyék egymás ízeit.
A felszeletelt kenyerekre kenjük rá a krémet és szórjunk rá reszelt sajtot.
Előmelegített sütőben 160 fokon megsütjük őket.
Reszelt sajt helyett nyugodtan lehet lap sajtot is használni.
Finom, friss zöldségekkel fogyasszátok!
Jó étvágyat hozzá!
ahol a sütés – főzés egy öröm

Megjegyzések