Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
1 csomag zöldspárga
100 g pármai sonka (vagy bármilyen füstölt sonka)
150 g ementáli sajt (lehet több is, ízlés szerint)
1 db tojássárgája (lekenéshez)
szezámmag
Elkészítés:
A leveles tésztát óvatosan nyolc egyenlő téglalapra vágjuk.
Külön-külön megtöltjük őket. Alulra kerül egy kis reszelt sajt, rá egy szelet félbehajtott sonka, majd 2 - 3 szár spárga és végül egy kis sajt.
A tészta jobb felső sarkát a bal alsó sarok felé hajtjuk és bal alsó csücskét ráhajtjuk a letakart tésztarészre.
A kis csomagokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, lekenjük felvert tojássárgával és megszórjuk szezámmaggal is.
Előmelegített 200°C-os sütőben kb. 15 percig sütjük.
Frissen és még másnap is isteni finom!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése