Rántott padlizsán szezámmagos-parmezános bundában

 


Rántott padlizsán szezámmagos-parmezános bundában

Rántott padlizsán szezámmagos-parmezános bundában
Hozzávalók:
2 db közepes padlizsán
panírozáshoz:
tojás
zsemlemorzsa
liszt
szezámmag
parmezán
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A padlizsánokat megmossuk és felszeleteljük. A hagyományos panír az mikor lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk a rántani valót én a zsemlemorzsát feldobtam reszelt parmezánnal és szezámmaggal.
🔥 Forró bő olajban aranybarnára sütjük.
A sütéshez mindig bő zsiradékot használjunk! Sütéskor nagyon fontos a hőmérséklet – akkor ideális, ha mindenütt egyformán serceg.
ahol a sütés – főzés egy öröm

Megjegyzések