Mikor rágcsálni támad kedvetek, akkor vegyétek elő ezt a receptet és bújjatok az egerek bőrébe ez az egér nasi
Egér nasi
Hozzávalók:
100 g vaj
1 teáskanál vanília esszenc
1 tojás
120 g porcukor
250 g liszt
3 g sütőpor
Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálban tesszük és összekeverjük kivéve a lisztet és a sütőport. A lisztet összekeverjük a sütőporral és átszitálva hozzáadjuk a többi hozzávalóhoz.
Jól összedolgozzuk és hűtőbe tesszük 30 percre. Ezután lisztezett felületen kinyújtsuk és sajt alakú formákat készítünk lehet bármilyen alakzat csak a fantázia szabhat határokat.
Előmelegített sütőben 170 C fokon 20 perc alatt készre sütjük. Zárt dobozban tárolva több napig is megtartja a puhaságát.
Jó étvágyat!
ahol a sütés- főzés egy öröm
Megjegyzések
Megjegyzés küldése