Kolbászos rakott karfiol új formába

 


Kolbászos rakott karfiol

Hozzávalók:
1 db közepes méretű karfiol
1 szál kolbász
100 g tejföl
só, bors
zsemlemorzsa
reszelt sajt a tetejére
koktélparadicsom
olaj
Elkészítés:
A karfiolt alaposan megmossuk és rózsáíra szedjük. A karfiolt forrásban lévő sós vízben előfőzzük.
Egy tepsit kiolajozunk és megszórjuk zsemlemorzsával. A karfiol rózsákat lerakjuk a tepsibe fűszerezzük rátesszük a karikákra vágott kolbászt megszorjuk zsemlemorzsával és tejfölel, ugy járunk el mind a rakott krumplinál soronként. A tetejére fog jönni a reszelt sajt és a koktélparadicsom.
Előmelegített sütőben 180 C fokon 20-30 percig készre sütjük (sütőtől függően).
Jó étvágyat!
ahol a sütés - főzés egy öröm

Megjegyzések