Cheddarsajtos sült kelbimbó
Hozzávalók:
1 evőkanál vaj + a kenéshez
5 dl tejszín
3 tojás
1 teáskanál őrölt szerecsendió
só, bors
200 g reszelt cheddar sajt
3 evőkanál zsemlemorzsa
500 g kelbimbó
Elkészítés:
A kelbimbót a vajon félpuhára pároljuk. A tejszínt a tojásokkal és a fűszerekkel alaposan kikeverjük. Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk, beletesszük a kelbimbót, ráöntjük a tojásos tejszínt, majd megszórjuk a sajttal, és végül a zsemlemorzsával.
Előmelegített sütőben 180 C fokon 30 perc alatt aranybarnára sütjük.
Önmagában is tápláló étel, de ehetjük köretként hús mellé.
ahol a sütés-főzés egy öröm
Megjegyzések
Megjegyzés küldése